AjankohtaistaUutisetKoulun terveyskirjasto löytyy jatkossa Terveyskirjastosta

Koulun terveyskirjasto löytyy jatkossa Terveyskirjastosta

2.6.2021
Koulun terveyskirjasto

Duodecim on julkaissut nuorten terveys- ja elämäntaitojen oppimisen ja myönteisen kasvun tueksi suunnattua Koulun terveyskirjastoa vuodesta 2014. Opettajat, kouluterveydenhoitajat ja muut oppilashuollon toimijat ovat löytäneet palvelusta aineistoa käytettäväksi nuorten kanssa niin opetuksessa kuin oppilashuoltotyössä.

Useamman palvelun ylläpitämisen asemesta Duodecim keskittää jatkossa kansalaisille avoimien verkkosisältöjen ylläpidon Terveyskirjastoon, jonne Koulun terveyskirjaston keskeisimmät sisällöt siirtyvät. Näin ne ovat laajemmin myös vanhempien, huoltajien ja muiden nuorten kanssa toimivien aikuisten löydettävissä. Ja nuorten itsensä.

Kiitämme kaikkia palvelun käyttäjiä ja toivotamme tervetulleeksi Terveyskirjaston Nuoret -osioon, mistä tutut sisällöt löytyvät hieman eri asussa.

Siirry Terveyskirjaston Nuoret-osioon

Tässä suoria linkkejä Terveyskirjastoon suosituimmista aiheistamme:

Luonteenvahvuudet

Gutsy Go-videot

Onnellisuusharjoitteet –viiden viikon harjoitusohjelma

Hyvää kesää toivottaa Koulun terveyskirjaston toimitus!