AjankohtaistaUutisetNuorten positiivinen kasvu

Nuorten positiivinen kasvu

11.9.2020
Koulun terveyskirjasto

Säännölliset myönteiset hetket elämässämme kehittävät monia keskeisiä elämäntaitojamme ja lisäävät hyvinvointiamme. Nuorten positiivinen kasvu -seminaarissa syvennytään myönteisten tunteiden merkitykseen.

Katso tallenne webinaarista >> https://vimeo.com/456158543

Tervetuliaissanat – Toimitusjohtaja, LKT Pekka Mustonen, Kustannus Oy Duodecim, toimittaja Veera Ikonen, Gutsy Media

Miten myönteiset tunteet vaikuttavat oppimiseen? – Aivotutkija, kasvatustieteen professori Minna Huotilainen HY

Käytännön kokemuksia positiivisesta pedagogiikasta terveystiedon opetuksessa – Terveystiedon lehtori ja kouluttaja Päivi Kärki

Positiivinen kasvu nuorten näkökulmasta – Gutsy Go- sparksit Pihla Miettunen ja Oskari Santalahti

Mitä tutkimustulokset kertovat nuorten positiivisesta mielenterveydestä Gutsy Go-intervention jälkeen? – Nuorisopsykiatriaan erikoistuva lääkäri, terveystieteen maisteri Hanna Ahrnberg HUS ja Duodecim

Paneelikeskustelu: Minna Huotilainen, Päivi Kärki, Pihla Miettunen, Oskari Santalahti, Hanna Ahrnberg ja Pekka Mustonen

Tilaa Koulun terveyskirjaston uutiskirje - saat monipuolisia näkökulmia nuorten hyvinvointiin ja kuulet ensimmäisenä tulevista aiheista ja tapahtumistamme!