AjankohtaistaUutisetRakkaudesta suomalaisiin poikiin - ja tyttöihin

Rakkaudesta suomalaisiin poikiin - ja tyttöihin

22.5.2018
Koulun terveyskirjasto

Mitä näytän itsestäni muille? Miten muut minut näkevät? Ja mitä hyvää jää ulkokuoren alle piiloon? Koulun terveyskirjastosta löydät näkökulmia ja ajatuksia kohtaamisesta, ystävyydestä, erilaisuudesta, mokaamisesta, välittämisestä ja sen osoittamisesta.

”Pojilla on edelleen vahva mielikuva siitä, mitä heidän ”pitäisi” olla, mutta heillä on kenties myös enemmän vaihtoehtoja” toteavat professori Ann Phoenix ja tutkijatohtori Marja Peltola Helsingin Sanomien (22.5.2018) uutisoimassa tutkimuksessaan suomalaispoikien ajatusmaailmasta ja käsityksestä maskuliinisuudesta.

Ihminen on kuin sipuli -videolla lääkäri Heimo Langinvainio kysyy, mitä tapahtuu, kun kaksi ihmistä tapaa toisensa? On tärkeä tutustua toiseen ihmiseen kunnolla. Jokaisessa ihmisessä on mielenkiintoiset puolensa, tunteensa ja tahtonsa. Millaisia eri kerroksia ihmisessä voi olla?

Heimo Langinvainion puheenvuoro

Aiheesta lisää